Behandeling

Fysiotherapeutische behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Behandeling na werktijden kan in overleg plaatsvinden.

Een verwijzing van een arts is niet meer noodzakelijk. Sinds een aantal jaar is fysiotherapie direct toegankelijk. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar uw eerste afspraak. U bent verplicht u te kunnen legitimeren.

Verhinderd? Bel ons op tijd!
Bij verhindering verzoeken wij ons tot uiterlijk een dag voor de afspraak bericht te geven. Anders zijn wij genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen.

Tarieven
Vergoedingen 2018
Onze praktijk heeft vanaf 1 januari 2018 GEEN contracten met zorgverzekeraars.
Wel voldoen wij aan alle kwaliteitseisen voor een fysiotherapeut om in het beroeps-, kwaliteits- en BIG-register te mogen staan. Onze therapeuten zijn allen aangesloten bij het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten (CKR) en de landelijke beroepsverenigingen; het KNGF, NVFB, NFP.

Wat betekent dit voor u als u toch (aanvullend)verzekerd bent én fysiotherapie bij Visser fysiotherapie wilt?
U ontvangt de factuur thuis. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.
Afhankelijk van welke (aanvullende)verzekering u heeft kan de behandeling wel, niet of gedeeltelijk worden vergoed.
Vraag goed na bij uw verzekeraar hoe fysiotherapie wordt vergoed bij niet gecontracteerde zorg. Dit verschilt heel erg per verzekeraar en daarbinnen ook weer per polis.
De betalings- en leveringsvoorwaarden kunt u vinden in de map in de wachtkamer.

Klachtenbehandeling
Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet Klachtenrecht Cliënten Zorgsector. De folder met betrekking tot de klachtenregeling ligt in de wachtkamer.

Wachtlijst
Wij streven er naar om te werken zonder wachtlijst. Voor bekkenfysiotherapie en psychosomatische therapie kan het zijn dat u niet gelijk geholpen kan worden.

VISSER FYSIOTHERAPIE | Lepelaar 3a, 1628 CZ Hoorn | 0229 - 212993 | info@visser-fysiotherapie.nl | KvK 54274958 © 2017
Privacy-en cookieverklaring