Behandeling

Fysiotherapeutische behandeling vindt alleen plaats op afspraak. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Behandeling na werktijden kan in overleg plaatsvinden.

Een verwijzing van een arts is niet meer noodzakelijk. Sinds een aantal jaar is fysiotherapie direct toegankelijk. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar uw eerste afspraak. U bent verplicht u te kunnen legitimeren.

Verhinderd? Bel ons op tijd!
Bij verhindering verzoeken wij ons tot uiterlijk een dag voor de afspraak bericht te geven. Anders zijn wij genoodzaakt de behandeling bij u in rekening te brengen.

Tarieven
Voor ons bestaat de mogelijkheid de kosten voor fysiotherapie te declareren bij alle zorgverzekeraars. Wilt u zeker weten of dit ook voor u geldt? Zoek dit op in uw polis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud en hoogte van uw verzekeringspakket. Indien uw verzekeraar onze declaratie afwijst, brengen wij de kosten bij u in rekening. Een actueel overzicht van de vergoedingen per verzekeraar kunt u bekijken bij Independer door op deze link te klikken. De tarieven voor patiënten die geen aanvullende verzekering hebben, of die niet in aanmerking komen voor declaratie naar de zorgverzekeraar hangen in de wachtkamer.
De betalings- en leveringsvoorwaarden kunt u vinden in de map in de wachtkamer.

Klachtenbehandeling
Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de Wet Klachtenrecht Cliënten Zorgsector. De folder met betrekking tot de klachtenregeling ligt in de wachtkamer.

Wachtlijst
Wij streven er naar om te werken zonder wachtlijst. Voor bekkenfysiotherapie en psychosomatische therapie kan het zijn dat u niet gelijk geholpen kan worden.

VISSER FYSIOTHERAPIE | Lepelaar 3a, 1628 CZ Hoorn | 0229 - 212993 | info@visser-fysiotherapie.nl | KvK 54274958 © 2017